25 Ağustos 2013 Pazar

Çöl Aslanı - (The Searchers) full hd izle



Çöl Aslanı - (The Searchers) izle

Eski bir Konferederasyon askeri olan Ethan Edwards Amerikan İç Savaşı 'ndan döner ve erkek kardeşinin Texas sınır yerleşim bölgesindeki evine gelir . Fakat yıl 1868'dir. İç savaş biteli 3 yıl olmuştur.Üzerinde hala daha Güneyli üniforması ve silahlarını taşıyan Ethan'ın bu süre içerisinde ne yaptığı çok açık değildir.Kendisinden başka kimseye güvenmeyen ve yalnızlığı seven bir kişi olan Ethan örflerini ve dillerini çok iyi bildiği kızılderililere karşı içerisinde büyük bir nefret beslemektedir. Uzun süre aynı yerde kalamayan Ethan bir ara Texas Muhafızları 'nın meydana getirdiği belli bir süre bir birliğe katılarak Komançilerin peşine düşer. Döndüğünde ise kızılderililerin eve baskın yapıp kardeşini ve karısını öldürerek iki yeğenini kaçırmış olduklarını görür.

Kaçırılan kızlardan Debbie'nin hala daha hayatta olduğunu öğrenen Ethan, kardeşinin evlat edinmiş olduğu yarısı kızılderili Martin Pawley'le beraber saplantılı bir kararlılıkla yeğeni ve onu kaçıran Komançi şefinin peşine düşerler. 5 yıl boyunca Tüm Batı Amerika'yı baştan başa bıkmadan yılmadan dolaşırlar. Martin'in maksadı üvey kızkardeşini sağ salim eve getirmekken kalbi kızılderili nefreti ile dolu Ethan'ın maksadı o kadar belirgin değildir. Uzun bir süre kızılderililerin aralarında kalmış bir beyazın saflığını muhafaza edemiyeceğini onun da çoğalış bir kızılderili sayılması gerektiğini düşünür. Bu bağlamda yeğenini bulduğunda onu kurtaracak mıdır yoksa öldürecek midir?

Oyuncular: John Wayne, Jeffrey Hunter, Vera Miles, Ward Bond, Natalie Wood, John Qualen, Olive Carey, Henry Brandon, Ken Curtis, Harry Carey Jr., Antonio Moreno, Hank Worden, Beulah Archuletta, Walter Coy, Dorothy Jordan,

IMDB Puanı: 8.0


İzlemek için => Çöl Aslanı Türkçe Dublaj Full HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder