2 Eylül 2013 Pazartesi

Beyaz Kurbağa izle



Beyaz Kurbağa izle

White Frog filmde de anlatıldığı buna benzer , bir Vietnam yemeği, bir kurbağa günlerce hindistan cevizinin içine konur. Hindistan cevizi buna benzer yumuşak ve kokulu olur. Tıbki ecnebi bir toplumda herkesin içerisinde herkesten faklı olmak buna benzer .. Film, biri olmanın gerçek anlamı için bir uyanışı anlatıyor. Nick, zengin bir aileden gelen biri olarak ekonomik kimliği, Asperger sendromlu bir hastalanmış olarak toplumsal kimliği, Asyalı Amerikalı olarak etnik kimliği tesiri altında hayatta kalmaya çabalıyor.

Nick'in dünyası ve görünüşte mükkemmel Yang ailesi, Nick'in ağabeyi Chaz'in anlık ölümüyle sarsılır. Cenaze sonrasında , Nick kendini ağabeyinin arkadaşları açısından Doug da dahil olmak üzere olmak üzere onay edilmiş bulur ve onlarla gün geçirirken ağabeyinin özel korkuları ve mahrem rüyalarını keşfeder .

Oyuncular: Tyler Posey, Kelly Hu, Talulah Riley, Booboo Stewart, Gregg Sulkin, Harry Shum Jr., BD Wong, Joan Chen, Amy Hill, Manish Dayal, Justin Martin, Phil Abrams, Carla Jimenez, Jasmine Di Angelo, Kathryn Layng,

IMDB Puanı: 6.0


İzlemek için => Beyaz Kurbağa Türkçe Altyazılı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder